За нас

Търсите нещо ?... Открийте нещо вълшебно …                   

За нас:

Евентър ЕООД е млада фирма, която има за цел да популяризира различни дестинации, както в България, така и по цял свят.

Търговското име на туристическата агенция е "Серендипити". Серендипити означава -  да откриеш нещо различно от това, което си търсил и то да се окаже с много по-голяма стойност.

Природните дадености са най-важният ресурс, с който всяка дестинация разполага.  Ние предоставяме възможност  на нашите клиенти и партньори  за среща и незабравими изживявания, запознавайки се с  различните   културата, ценностите и традиции по света.

 

Време е да се обърнем към природата и към изконните ни ценности, които ни помагат да запазим себе си и да се развиваме успешно !

Нашата цел е  да предоставим на нашите клиенти един уникален продукт, който ще остави в тях незабравими спомени, като по този начин предоставяме възможност на хората да опознаят, както различните култури , така и да си припомнят българските традиции. 

Изборът на дестинация е изцяло във ваши ръце. Може да избирате от екзотична почивка на Бора Бора до спокойствие и уединение в Родопския Балкан. 

 

Нашите ценности:

 Ние не правим компромис с качеството! За нас най-важното е  обогатяването  на хората, опазване на природата и културните ценности. Качественото и уникално преживяване  за нашите клиенти е основна цел ! Съхранение и облагородяване на по-малките населени места е източник на устойчиво развитие ! Ние ценим природата и искаме да утолим жаждата на душата за красота без да лишаваме и  бъдещите поколение от възможността да и се насладят.

Нашето портфолио:

  • Организирани и индивидуални турове в България - културно-исторически туризъм, винен туризъм, еко туризъм, приключенски туризъм, селски туризъм, фестивален туризъм;
  • Спа и балнеохотели;
  • Индивидуално и групово хотелско настаняване в България;
  • Еднодневни екскурзии в България;
  • Самолетни билети;
  • Организирани и индивидуални екскурзии и почивки в чужбина - Европа, екзотични пътувания, чартърни програми, почивки в цял свят;
  • Индивидуално и групово хотелско настаняване в чужбина;
  • Коли под наем и трансфери;
  • Круизни пътувания;

 

Уникалното и незабравимо преживяване за Вас е цел за нас !