Няколко идеи за подарък за пътешественици

Ако още не сте напазарували коледните подаръци, вижте няколко идеи, които ще се харесат на любителите на пътуванията. В списъка ни има както по-скъпи варианти, така и някои по-достъпни идеи.

 

 

·      

 

 

 

 

 

 

 

  •  Екскурзия

Това е най-очевидният подарък за любителите на пътуването. Екскурзията излиза доста скъпо и често е трудно да се предвиди датата, на която човек е свободен. Затова изберете я за по-късен период, за да може човекът да си предвиди и договори отпуска в службата.

 

  •  Куфари

Всеки пътешественик има нужда от хубав куфар, в който да сложи багажа си. Ако вашият приятел често пътува със самолет, вземете му от по-скъпите твърди куфари. Възможно е също така да купите от лесно преносимите и леки сакове или сакове на колела. Всичко зависи от предпочитанията.

  •   Раница

Ако купувате подарък за човек, който често е сред природата, раницата е подходящ вариант. Изберете модел, изработен от специализирана фирма за туристически принадлежности. Най-важното условия при купуването на раница е да не пропуска вода и да има много джобове.

  •  Универсално ножче

Универсалното ножче е още един подарък за почиващите активно сред природата. То има в себе си почти всичко, от което туристът се нуждае. Има различни модели на различни цени. Затова можете да подберете онзи модел, който най-много пасва на бюджета ви.

  •  Ваучер

Ваучерът е най-добрият подарък. Трансформира се лесно в каквото човек пожелае. По-големите вериги магазини вече задължително предлагат този вариант. Просто плащате на касата стойността на ваучера и го подарявате в плик, заедно с коледната картичка.

  •   Аксесоар за дома, свързан с пътешествията

Винаги можете да вземете тематичен аксесоар за дома. Като започнете от забавни калъфки за декоративните възглавници, спални комплекти с любимото място на човека, подложки за чаши или забавен комплект чаши или чинии. Този доста практичен подарък може да вдъхнови някои бъдещи пътувания или просто да напомни на човека за любимо място, което е посетил.

  •   Скреч карта на света

За най-запалените почитатели на пътуванията, можете да вземете скреч карта на света. На нея са изобразени всички държави, като територията им е покрита подобно на лотариен билет. След всяко пътуване с помощта на монета изтривате покритието на страната, която сте посетили. Непосетените държави остават скрити. Забавен подарък, който можете да намерите в много български и чужди онлайн магазини.